- Berichten
- 2.745
Vandaag weer mooi weer 🌨 voor de bbq dat nu beenham aan het spit normaal doe ik gewoon op het rooster indirect maar denk wil dit eens proberen.
Had nog een recept daarvoor met ingelegde mosterdzaadjes en honingmosterdsaus
Weet niet meer waar ik die weg heb.
Maar de beenham ingesmeerd met olie en verder niks aan het spit geprikt en dan kan die er op was ongeveer 150 graden.
De ingelegde mosterdzaadjes is mislukt had het opstaan en niet opgelet dat het was mosterdzaadjes karamel geworden.
Zo de mosterdzaadjes opgezet
Zo was het aan het eind keihard en haast niet meer van het bordje af te krijgen
Beenham aan het spit geprikt
En draaien maar
En ready
Heerlijk sappig wel met een gat erin
En eten maar het was heerlijk met de saus deze had ik indoor gemaakt met boter,ui,honing,grove mosterd en slagroom

Had nog een recept daarvoor met ingelegde mosterdzaadjes en honingmosterdsaus
Weet niet meer waar ik die weg heb.
Maar de beenham ingesmeerd met olie en verder niks aan het spit geprikt en dan kan die er op was ongeveer 150 graden.
De ingelegde mosterdzaadjes is mislukt had het opstaan en niet opgelet dat het was mosterdzaadjes karamel geworden.
Zo de mosterdzaadjes opgezet

Zo was het aan het eind keihard en haast niet meer van het bordje af te krijgen

Beenham aan het spit geprikt
En draaien maar
En ready

Heerlijk sappig wel met een gat erin

En eten maar het was heerlijk met de saus deze had ik indoor gemaakt met boter,ui,honing,grove mosterd en slagroom

