- Berichten
- 406
Hoi allemaal,
vandaag lekker aan de slag gegaan met een beenhammetje. Idee kwam eigenlijk van de post van jet:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/lekkere-en-eenvoudig-doordeweekse-maaltijd/msg146843/#msg146843
Maar ja ik heb geen Blues Hog Honey Mustard saus dus maar eens gaan zoeken en warempel, iemand heeft het nagemaakt:
Blues Hog Honey Mustard BBQ Sauce Clone
Dus lekker aan de slag gegaan met ingredi?nten:
1 c prepared yellow mustard (French's)
1/2 c honey
1/2 c ketchup
1/4 c apple cider vinegar
1 tsp cane sugar
1 tsp chili powder
1 tsp kosher salt
1 tsp coarse black pepper
1/4 tsp garlic powder
1/4 c packed brown sugar
1 tbsp worchestershire sauce
1 drop vanilla extract
1/4 cup water


met als eindresultaat een lekker dik sausje:

Die saus is echt een aanrader. Geen idee of 'mijn' brouwsel ook maar enigszins in de buurt komt van het echte werk maar het resultaat was H E E R L I J K!!! Een echte aanrader.
Beenhammetje kan er eindelijk op, gewoon naturel:


Met zo'n hulp komt alles goed:

Het eindresultaat:

De kids en ik hebben heerlijk gesmikkeld. Bedankt Jet voor de tip!
Het beenhammetje heb ik iets meer dan een uur op zo'n 150-165C op mijn Weber OTO47 gehad.
Die Black Ranch Charcoals zijn eigenlijk toch best fijn
Lekker constante temperatuur.
vandaag lekker aan de slag gegaan met een beenhammetje. Idee kwam eigenlijk van de post van jet:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/lekkere-en-eenvoudig-doordeweekse-maaltijd/msg146843/#msg146843
Maar ja ik heb geen Blues Hog Honey Mustard saus dus maar eens gaan zoeken en warempel, iemand heeft het nagemaakt:
Blues Hog Honey Mustard BBQ Sauce Clone
Dus lekker aan de slag gegaan met ingredi?nten:
1 c prepared yellow mustard (French's)
1/2 c honey
1/2 c ketchup
1/4 c apple cider vinegar
1 tsp cane sugar
1 tsp chili powder
1 tsp kosher salt
1 tsp coarse black pepper
1/4 tsp garlic powder
1/4 c packed brown sugar
1 tbsp worchestershire sauce
1 drop vanilla extract
1/4 cup water


met als eindresultaat een lekker dik sausje:

Die saus is echt een aanrader. Geen idee of 'mijn' brouwsel ook maar enigszins in de buurt komt van het echte werk maar het resultaat was H E E R L I J K!!! Een echte aanrader.
Beenhammetje kan er eindelijk op, gewoon naturel:


Met zo'n hulp komt alles goed:

Het eindresultaat:

De kids en ik hebben heerlijk gesmikkeld. Bedankt Jet voor de tip!
Het beenhammetje heb ik iets meer dan een uur op zo'n 150-165C op mijn Weber OTO47 gehad.
Die Black Ranch Charcoals zijn eigenlijk toch best fijn
