- Berichten
- 1.648
Met dank aan pieterb vandaag Beenham op de Q. Ham eerst in de appelrub gezet, Q klaar gemaakt voor een rook "aanval". De standaard rookbox van de Summit gevuld met appelhout en ook een losse rookbox met appelhout gevuld. Beenham eerst even op hoog van strepen voorzien, daarna op laag naar kerntemperatuur van 65 gr gebracht. Resultaat was heerlijk malse beenham, met een pittige bite van de appelrub en een heerlijke rooksmaak. Binnenkort de variant met honing, mosterd en tijm ook maar eens proberen.

Hammetje in de appelrub gezet

Paar strepen erop

Rook aanval met de standaard rookbox en losse rookbox. Heerlijk appelhout

Klaar, kerntemperatuur van 65gr bereikt

Heerlijk mals en sappig

Heerlijk krokant "kontje"

Lekker met rijst met eieren (ala Jamie O)

Wat hebben we weer heerlijk gegeten!

Hammetje in de appelrub gezet

Paar strepen erop

Rook aanval met de standaard rookbox en losse rookbox. Heerlijk appelhout

Klaar, kerntemperatuur van 65gr bereikt

Heerlijk mals en sappig

Heerlijk krokant "kontje"

Lekker met rijst met eieren (ala Jamie O)

Wat hebben we weer heerlijk gegeten!