- Berichten
- 215
Vandaag stond er beenham op het menu en deze keer had ik er voor gekozen om hem op 110 graden rustig te laten garen met wat appelhout.
Na een uurtje mocht de glaze erop.
Na 2 uur en 15 minuten tikte de ham 60 graden aan en mocht hij nog even een alu jasje aan om bij te komen en iets door te garen.
10 minuten later aangesneden. Super sappig. Ik hoop dat jullie dat kunnen zien op de foto?s.
Geserveerd met gebakken aardappels en wortels.
10 minuten later.
Zeer geslaagd moet ik zeggen. Heerlijk sappig en de abrikozen glaze was een keer wat anders.
Na een uurtje mocht de glaze erop.
Na 2 uur en 15 minuten tikte de ham 60 graden aan en mocht hij nog even een alu jasje aan om bij te komen en iets door te garen.
10 minuten later aangesneden. Super sappig. Ik hoop dat jullie dat kunnen zien op de foto?s.
Geserveerd met gebakken aardappels en wortels.
10 minuten later.
Zeer geslaagd moet ik zeggen. Heerlijk sappig en de abrikozen glaze was een keer wat anders.