BasBQ
Beef en Steak

Beenham low&slow, op het randje.

 
 

Gummiebeer

Vuurmaker
Berichten
73
Vandaag kon ik het niet laten om een beenhammetje op de bbq te leggen, dan is het alvast klaar voor morgen zeg maar.
e33KQLi.jpg


BBQ klaar gemaakt, minion met 2 stukken appelhout ertussen. Op temperatuur laten komen tot 150 graden en het beenhammetje erop.
Niet onbelangrijk! Ik heb ondertussen vilt op de deksel geplakt en dat gaat stukken beter!
LPvx3nN.jpg


Dit 3 kwartier laten staan en daarna het hammetje ingesmeerd met honingmosterd saus en 20 minuten op de bbq laten zitten tot kerntemperatuur van 67 graden.
Het resultaat is om te watertanden, lekker mals en toch een bite!
VoN6dbB.jpg


Dat gaat er morgen wel in! En stiekem alvast wat van gesnoept 🤫
 
Maak me gek. Beenham van de bbq,met honing mosterd saus.
Mocht het niet opgaan........
 
Lekker kunnen snoepen alvast 😉

Vuurkorf er lekker bij aan gehad, lekker hoor.
En vanavond de rest van’t hammetje 👍🏻, geniet ervan
 
Zoals met zoveel vlees: ik vind beenham eigenlijk altijd maar een wat saai stukje vlees.

Maar nu ik deze foto's zie!!!!!!! Wow!
 
Dankjulliewel!
De (2) gasten vonden het ook erg lekker. 👌

Voor nu spareribs erop volgens de Eastwood methode!
 
Terug
Bovenaan Onderaan