- Berichten
- 73
Vandaag kon ik het niet laten om een beenhammetje op de bbq te leggen, dan is het alvast klaar voor morgen zeg maar.
BBQ klaar gemaakt, minion met 2 stukken appelhout ertussen. Op temperatuur laten komen tot 150 graden en het beenhammetje erop.
Niet onbelangrijk! Ik heb ondertussen vilt op de deksel geplakt en dat gaat stukken beter!
Dit 3 kwartier laten staan en daarna het hammetje ingesmeerd met honingmosterd saus en 20 minuten op de bbq laten zitten tot kerntemperatuur van 67 graden.
Het resultaat is om te watertanden, lekker mals en toch een bite!
Dat gaat er morgen wel in! En stiekem alvast wat van gesnoept

BBQ klaar gemaakt, minion met 2 stukken appelhout ertussen. Op temperatuur laten komen tot 150 graden en het beenhammetje erop.
Niet onbelangrijk! Ik heb ondertussen vilt op de deksel geplakt en dat gaat stukken beter!

Dit 3 kwartier laten staan en daarna het hammetje ingesmeerd met honingmosterd saus en 20 minuten op de bbq laten zitten tot kerntemperatuur van 67 graden.
Het resultaat is om te watertanden, lekker mals en toch een bite!

Dat gaat er morgen wel in! En stiekem alvast wat van gesnoept
