JeroenQ
Kooltjesharker
- Berichten
- 107
Goedemorgen,
Kwart over zeven op zondagmorgen......
Best vroeg maar voor een goed doel.
BBQ aan, Schenkel uit de koelkast, gister al opgebonden en gekruid, nu alleen nog ff een beetje injecteren.
Rookhout in de Q en we zijn los.
Nu 2 uurtjes verder en het ziet er al erg aantrekkelijk uit.
Zodra de merg vloeibaar wordt wil ik het vlees hiermee injecteren voor extra smaak.
Ondertussen de Schenkel ingepakt in butcher paper.
Uiteindelijk mooi op tijd voor het eten klaar, lekker 45 minuten laten rusten in de koelbox en dan uitpakken en aansnijden.
Toen viel het toch een beetje tegen, ondanks het injecteren met vocht was het vlees toch aan de droge kant.
Denk niet dat iets zoiets nog een keer ga maken......
Kwart over zeven op zondagmorgen......
Best vroeg maar voor een goed doel.
BBQ aan, Schenkel uit de koelkast, gister al opgebonden en gekruid, nu alleen nog ff een beetje injecteren.
Rookhout in de Q en we zijn los.
Nu 2 uurtjes verder en het ziet er al erg aantrekkelijk uit.
Zodra de merg vloeibaar wordt wil ik het vlees hiermee injecteren voor extra smaak.
Ondertussen de Schenkel ingepakt in butcher paper.
Uiteindelijk mooi op tijd voor het eten klaar, lekker 45 minuten laten rusten in de koelbox en dan uitpakken en aansnijden.
Toen viel het toch een beetje tegen, ondanks het injecteren met vocht was het vlees toch aan de droge kant.
Denk niet dat iets zoiets nog een keer ga maken......
Laatst bewerkt: