- Berichten
- 37
Ik heb mij gisteren gewaagd aan een beef wellington. (Recept van Smokey goodness)
Eerst de runderhaas even kort grillen
Bladerdeeg met seranoham
Spinazie met knoflook
Dichtgevouwen en ingesmeerd met eigeel. Bladerdeeg was wat te krap. Dus was even gedoe
Ik denk dat ik het vlees na grillen onvoldoende af heb laten koelen. Was heel snel op 55graden kerntemperatuur. Bladerdeeg had echt nog even nodig. Helaas wat minder ros? dan ik wilde. Maar de smaak was nog steeds goed.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Eerst de runderhaas even kort grillen

Bladerdeeg met seranoham

Spinazie met knoflook

Dichtgevouwen en ingesmeerd met eigeel. Bladerdeeg was wat te krap. Dus was even gedoe

Ik denk dat ik het vlees na grillen onvoldoende af heb laten koelen. Was heel snel op 55graden kerntemperatuur. Bladerdeeg had echt nog even nodig. Helaas wat minder ros? dan ik wilde. Maar de smaak was nog steeds goed.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk