BasBQ
Beef en Steak

Beef Wellington - dag van te voren voorbereiden?

kamphuisbert

Kooltjesharker
Berichten
129
Het plan is om dit jaar met kerst beef Wellington te maken. Nu vraag ik mij af of het qua houdbaarheid en malsheid mogelijk is om de ossenhaas een dag van te voren dicht te schroeien en terug te koelen om vervolgens op de kerstdag in de puree, ham en bladerdeeg te wikkelen en op de pizzasteen af te bakken. Iemand ervaring?
 
Persoonlijk zou ik dat never nooit riskeren met een dergelijk duur stuk vlees...
 
Het plan is om dit jaar met kerst beef Wellington te maken. Nu vraag ik mij af of het qua houdbaarheid en malsheid mogelijk is om de ossenhaas een dag van te voren dicht te schroeien en terug te koelen om vervolgens op de kerstdag in de puree, ham en bladerdeeg te wikkelen en op de pizzasteen af te bakken. Iemand ervaring?

Zou moeten kunnen. Maak hem soms zelfs al een dag van te voren helemaal klaar en ingepakt. En als je t zeker wilt weten; gewoon een proefrondje doen, is zeker geen straf
 
Terug
Bovenaan Onderaan