vrijdag 7, 14 en 21 juni
vrijdag 12 juli
De spareribs behoren tot heilige drie eenheid van het Amerikaanse BBQ.
In deze workshop gaan we het hebben over:
1.Anatomy van de ribs, 3 ? and down
2.Welke soorten zijn er, waar zitten ze;
3.Wat zoek je in een goede rib?
4.De voorbereiding; skin & trim ribs, st louisstyle cut
5.Kruiden en marinades, sauzen
6.Spareribs vs Baby Back Ribs
7.Technieken op de BBQ; o.a. 3,2,1-methode
8.Wet ribs vs dry ribs, regionale verschillen
9.Runder en kalfsribben, shortribs englisch cut
10.Welke soorten barbecues ( Keramisch, Smoker, Kogel-BBQ)
11.De opzet van de grill en smoker
12.Gebruik van rookhout
13.Wanneer zijn ze klaar
Tijdens de Ribs 101 Workshop krijgt u o.a. Spareribs (of Baby Backs) en Beef Shortribs te proeven. U gaat deze Ribs ook zelf bereiden en dit kunt u meenemen naar huis om ook thuis alles ui te proberen. Daarnaast ontvangt u nog een gratis slab Spareribs m?t een unieke prijswinnende Ribs Rub!
De aanvang van de workshop is 18:00 uur en zal ongeveer 3 uur duren. De Workshop is inclusief eten en drinken. In de workshop zitten 2 consumpties per persoon inbegrepen. De workshop wordt gegeven door Harry Havinga van www.bbqguru.nl
Westkanaalweg 68, in Ter Aar.
http://www.beefensteak.nl/nl/beef-steak-ribs-101-workshop.html
vrijdag 12 juli
De spareribs behoren tot heilige drie eenheid van het Amerikaanse BBQ.
In deze workshop gaan we het hebben over:
1.Anatomy van de ribs, 3 ? and down
2.Welke soorten zijn er, waar zitten ze;
3.Wat zoek je in een goede rib?
4.De voorbereiding; skin & trim ribs, st louisstyle cut
5.Kruiden en marinades, sauzen
6.Spareribs vs Baby Back Ribs
7.Technieken op de BBQ; o.a. 3,2,1-methode
8.Wet ribs vs dry ribs, regionale verschillen
9.Runder en kalfsribben, shortribs englisch cut
10.Welke soorten barbecues ( Keramisch, Smoker, Kogel-BBQ)
11.De opzet van de grill en smoker
12.Gebruik van rookhout
13.Wanneer zijn ze klaar
Tijdens de Ribs 101 Workshop krijgt u o.a. Spareribs (of Baby Backs) en Beef Shortribs te proeven. U gaat deze Ribs ook zelf bereiden en dit kunt u meenemen naar huis om ook thuis alles ui te proberen. Daarnaast ontvangt u nog een gratis slab Spareribs m?t een unieke prijswinnende Ribs Rub!
De aanvang van de workshop is 18:00 uur en zal ongeveer 3 uur duren. De Workshop is inclusief eten en drinken. In de workshop zitten 2 consumpties per persoon inbegrepen. De workshop wordt gegeven door Harry Havinga van www.bbqguru.nl
Westkanaalweg 68, in Ter Aar.
http://www.beefensteak.nl/nl/beef-steak-ribs-101-workshop.html