vandaag weer iets nieuws op het rooster, Beef Short Ribs gerookt op eiken hout
was een paar weken terug bij Beef Exclusief en toen een paar meegenomen.
foto's zeggen meer dan tekst...
De ribben heb ik alleen met pezo ingewreven en hebben ongeveer 8 uur op 110 graden op het rooster gelegen, niet gesprayed of ingepakt, met 88 graden eraf gehaald omdat de tijd voor de kleine man wel begon te dringen. Toen ik ze met de tang beet pakte waren ze ook al zo zacht dat verder garen niet nodig was denk ik
Wat is dat lekker zeg, zo ontzettend zacht en mals, dit gaan we vaker doen!! Die kleine bleef maar roepen om meer
Helaas ging er iets mis met de CF card van mn camera toen ik de foto's naar de pc wilde overzetten en was deze ineens niet bereikbaar. na wat pielen met Recuva en en nog wat tooltjes toch nog de thumbnails kunnen restoren van de beschadigde foto's, daarom zijn sommige foto's dus zo klein
Bedankt voor het kijken
was een paar weken terug bij Beef Exclusief en toen een paar meegenomen.
foto's zeggen meer dan tekst...










De ribben heb ik alleen met pezo ingewreven en hebben ongeveer 8 uur op 110 graden op het rooster gelegen, niet gesprayed of ingepakt, met 88 graden eraf gehaald omdat de tijd voor de kleine man wel begon te dringen. Toen ik ze met de tang beet pakte waren ze ook al zo zacht dat verder garen niet nodig was denk ik
Wat is dat lekker zeg, zo ontzettend zacht en mals, dit gaan we vaker doen!! Die kleine bleef maar roepen om meer

Helaas ging er iets mis met de CF card van mn camera toen ik de foto's naar de pc wilde overzetten en was deze ineens niet bereikbaar. na wat pielen met Recuva en en nog wat tooltjes toch nog de thumbnails kunnen restoren van de beschadigde foto's, daarom zijn sommige foto's dus zo klein

Bedankt voor het kijken
