- Berichten
- 524
Hallo allemaal heb gister een verkorte low and slow sessie gedaan met gewoone spareribs en beefribs. Had eigenlijk gewoone beefribs willen hebben maar die heb ik nog niet kunnen vinden en deze besteld bij beef en steak.
Heb alles op 2,1,1 gedaan met de temperatuur rond de 110C. dacht als is suddervlees in 4 uur gaar krijg moet dat met deze dingen (beefribs) ook wel lukken.
Ik heb de beefribs gerubt met stonewall Texas rub en de spareribs met sweet O mine.
Na twee uur in de in de mini WSM met kersen en beukenhout heb ik beide in folie met appelsap gedaan.
Uurtje erin met folie en nog een uurtje zonder folie en gemopt met sweet baby ray.
Voor de spare ribs was het eigenlijk net even te kort (smaak was perfect alleen niet van het bot te zuigen)
Maar de Beefribs waren boven verwachting goed. heerlijk zacht en mals.

Heb alles op 2,1,1 gedaan met de temperatuur rond de 110C. dacht als is suddervlees in 4 uur gaar krijg moet dat met deze dingen (beefribs) ook wel lukken.
Ik heb de beefribs gerubt met stonewall Texas rub en de spareribs met sweet O mine.
Na twee uur in de in de mini WSM met kersen en beukenhout heb ik beide in folie met appelsap gedaan.
Uurtje erin met folie en nog een uurtje zonder folie en gemopt met sweet baby ray.
Voor de spare ribs was het eigenlijk net even te kort (smaak was perfect alleen niet van het bot te zuigen)
Maar de Beefribs waren boven verwachting goed. heerlijk zacht en mals.




