- Berichten
- 2.592
Het blijft leuk om tegen de bbq slager (de bekende Jan A) heb je nog iets anders/aparts liggen. Nou ik heb nog een stukie beef ribs liggen.... Doe mij die maar, was snel gezegd.
De ribs gehalveerd om 2 bereidingen te kunnen doen.
Vandaag gewoon een standaard cosmic cow rub erover
Op de Q ermee. De vetkant bovenop. Kan dat mooi via het vlees naar beneden druppelen.
Met een mooi stuk eikenhout erop.
Mooi low en slow en na 3,5 uurtjes een kern van 73 (iets te hoog) bereikt.
Klaar.
Het enige nadeel is dat ik eraf moet blijven. Morgen mag het pas geconsumeerd worden. Ik had het vlees klaargelegd om morgen op de Q te doen. Ben achteraf bang dat mij daar de tijd niet voor gegund wordt dus dan maar voorwerken.
De ribs gehalveerd om 2 bereidingen te kunnen doen.
Vandaag gewoon een standaard cosmic cow rub erover
Op de Q ermee. De vetkant bovenop. Kan dat mooi via het vlees naar beneden druppelen.
Met een mooi stuk eikenhout erop.
Mooi low en slow en na 3,5 uurtjes een kern van 73 (iets te hoog) bereikt.
Klaar.
Het enige nadeel is dat ik eraf moet blijven. Morgen mag het pas geconsumeerd worden. Ik had het vlees klaargelegd om morgen op de Q te doen. Ben achteraf bang dat mij daar de tijd niet voor gegund wordt dus dan maar voorwerken.