BasBQ
Beef en Steak

Beef Ribjes Noskos classic / 3-2-1 combi

 

TheJoster

Stoker
Berichten
416
Zo na een lekkere PP sessie gisteren vandaag in de weer voor de ribs.. Mijn italiaanse heldin staat al ruim een uurtje aan dus de gisteren gerubde ribbels kunnen er op.. Wat competition blend rookkorrel er bij en gaan..
e1ae0e9b21063c658365f9909dab138c.jpg
56d4196a87eae69a642c6c5103fabe96.jpg
6cd298f4326913ed46573a6de30a232c.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Die competition blend rookkorrels werken wel goed. :D
Rook genoeg 'k ben benieuwd naar de smaak.
 
Hans zei:
Die competition blend rookkorrels werken wel goed. :D
Rook genoeg 'k ben benieuwd naar de smaak.
Vorige keer ook al gebruikt.. Erg lekker.. Stevig aan de smaak dat dan weer wel...

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Zo na 5.5 uurtjes lekker ingesmeerd met de Noscos Classic saus en terug voor 30 min.. Bijna klaar.. Wat denk je? Snijd de basin met een broodmes in der vinger.. Naar de spoedpost terwijl de ribs aan het afkoelen zijn onder folie.. Anderhalf uur later eindelijk aan de ribs (ff snel in de over opgewarmd) en gelukkig alsnog goed gekeurd :-D
6c78608833ff850efe1e33e69aac4d5e.jpg
4bed5f8f5333cfd38a0c0f26a5d54c5e.jpg
6df6e57aee37a64659036a6861eba34a.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Dat lijkt mij ook heerlijk mischien deze week maar maken

ga in ieder geval PP maken
 
Ziet er lekker uit.
(Ligt het aan mij of lijken dit gewoon varkensribbels?)
 
SilverFox zei:
Ziet er lekker uit.
(Ligt het aan mij of lijken dit gewoon varkensribbels?)
Daar lijken ze wel op ja? wilde ze graag ook wat dikker.. ;-)

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan