- Berichten
- 1.648
Gisteren bij de Makro geweest en daar was naast de Bavette ook de runder lende in de aanbieding. Stuk van 2,7 kg meegenomen en in plakken van 5 mm gesneden. 's avonds in iet wat pittige marinade gedaan en vandaag op 80 gr circa 5 uur gerookt met mengsel van appelhout en whiskey-vaten hout. Dit was een zeeeeeer geslaagd experiment. Ben benieuwd hoelang we met deze voorraad doen.
Een aantal Beef Jerky's ga ik insmeren met SSS BBQ saus en dan vacumeren. Ben benieuwd hoe dat over een week gaat smaken

De plakjes runder lende, met de draad meegesneden

In de marinade

Goed droogdeppen

Het past maar net op mijn Q, moet zelfs een extra rooster erbij plaatsen


Ben benieuwd hoelang we hier mee doen, gaat nu al hard

Ze zijn heerlijk, mag nog ietse pietsie pittiger
Een aantal Beef Jerky's ga ik insmeren met SSS BBQ saus en dan vacumeren. Ben benieuwd hoe dat over een week gaat smaken

De plakjes runder lende, met de draad meegesneden

In de marinade

Goed droogdeppen

Het past maar net op mijn Q, moet zelfs een extra rooster erbij plaatsen


Ben benieuwd hoelang we hier mee doen, gaat nu al hard

Ze zijn heerlijk, mag nog ietse pietsie pittiger