- Berichten
- 7.148
Vorige week bij de Makro een mooie Black Angus muis meegenomen, een gedeelte als hoofdingredi?nt voor een bakje jerky.
Het recept van vuurenrook.nl gebruikt, de JD saus vervangen door Smokey Village BBQ saus en een scheutje Jack Daniels.
Het laatste stukje na het snijden kleingesneden en opgepeuzeld als steak tartare, dus die kan ook weer van het lijstje...
Na 24 uur marineren nog een nachtje drogen in de koelkast
Bestrooid met chilipoeder, aan spiezen opgehangen, in de UDS bij 50 graden voor een uurtje of 5-6
Van de kilo vlees was nog 500 gram jerky over. En die is ook alweer bijna op....
Het recept van vuurenrook.nl gebruikt, de JD saus vervangen door Smokey Village BBQ saus en een scheutje Jack Daniels.
Het laatste stukje na het snijden kleingesneden en opgepeuzeld als steak tartare, dus die kan ook weer van het lijstje...
Na 24 uur marineren nog een nachtje drogen in de koelkast
Bestrooid met chilipoeder, aan spiezen opgehangen, in de UDS bij 50 graden voor een uurtje of 5-6
Van de kilo vlees was nog 500 gram jerky over. En die is ook alweer bijna op....