Hallo. Gisteren mijn eerste beef jerkey op de WSM gemaakt naar het recept van Noskos. Volgende week maar nog een keertje doen want het is alweer bijna op...
Het vlees heeft er in totaal zo'n vier uur op gelegen (gehangen) bij een temperatuur van iets onder de 75 graden. Lager kreeg ik de smokey mountain niet ondanks de kou. Iets teveel kooltjes aangestoken denk ik. Daarna heb ik ze nog heel even in de hetelucht oven gedaan om het wat harder te maken. Dit was een beetje nadelig voor de randen die wat TE hard werden.
Kijken wat het vlees doet als het buiten weer iets warmer wordt.
Al met al heel erg lekker en makkelijk snackje om te maken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk



Het vlees heeft er in totaal zo'n vier uur op gelegen (gehangen) bij een temperatuur van iets onder de 75 graden. Lager kreeg ik de smokey mountain niet ondanks de kou. Iets teveel kooltjes aangestoken denk ik. Daarna heb ik ze nog heel even in de hetelucht oven gedaan om het wat harder te maken. Dit was een beetje nadelig voor de randen die wat TE hard werden.
Kijken wat het vlees doet als het buiten weer iets warmer wordt.
Al met al heel erg lekker en makkelijk snackje om te maken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk