Goedeavond allen,
ik wou voor het avondeten morgen wat Black Angus beef flatribs van 2kg klaarmaken op de barbecue (low&slow). Ik vroeg me af of iemand ervaring had met dit stuk vlees?
Ik lees op verschillende plekken verschillende temperaturen die worden aangehouden, de ene zegt roken op 110 graden maar er zijn ook mensen die beweren dat beef ribs beter bereid kunnen worden met temperaturen van 130 140 graden celcius. Iemand ervaring hiermee?
verder vroeg ik me af hoelang een stuk van twee kilo ongeveer moest worden gegaard, wellicht hebben mensen hier ervaring met het bereiden van Beef Flat ribs
alvast bedankt!
Tom
ik wou voor het avondeten morgen wat Black Angus beef flatribs van 2kg klaarmaken op de barbecue (low&slow). Ik vroeg me af of iemand ervaring had met dit stuk vlees?
Ik lees op verschillende plekken verschillende temperaturen die worden aangehouden, de ene zegt roken op 110 graden maar er zijn ook mensen die beweren dat beef ribs beter bereid kunnen worden met temperaturen van 130 140 graden celcius. Iemand ervaring hiermee?
verder vroeg ik me af hoelang een stuk van twee kilo ongeveer moest worden gegaard, wellicht hebben mensen hier ervaring met het bereiden van Beef Flat ribs

alvast bedankt!
Tom