- Berichten
- 454
Ik had ooit bij de online slager een sucadelap en een riblap gekocht.
Deze heb ik gister in de rub gedaan (Hardcore Carnivore Black) en op de spies gedaan.
Ideetje van een forumlid met vleugels.
Op de bovenverdieping heb ik nog wat stukjes gelegd, te weinig spiezen.
Na pak em beet 2,5 uur een bbqsausje + boter + basterdsuiker opgedaan en toen weer een paar uur.
Eraf gehaald, gerust en geproefd.
Wat een taaie meuk zeg. Ze waren allemaal rond 96C, dus ja. Ik weet het niet. Een complete fail.
Wat wel goed is gegaan :
Vanaf ongeveer 1800 tot aan 2200 vrij stabiel gehouden (113C), gewoon eng. (zaterdag 17.21 begonnen en gewoon door laten gaan tot vancohtend).
Geen Flameboss, 1 wokkeltje ergens in het midden gedumpt, met een kleine 2 kilo acacia (van bbq flavour) en een waterpan.
De onderste schuif, iets minder dan de smoke-stand en de bovenste schuif op 3 mm open.
Ik vermoed dat de spike in temp NA 22.21 komt omdat er geen vlees meer in de Weber zit.
Anyways, iemand verbeterpunten voor de beef burnt ends? Welk vlees moet ik gebruiken? Ik hoor het graag.
Deze heb ik gister in de rub gedaan (Hardcore Carnivore Black) en op de spies gedaan.
Ideetje van een forumlid met vleugels.
Op de bovenverdieping heb ik nog wat stukjes gelegd, te weinig spiezen.
Na pak em beet 2,5 uur een bbqsausje + boter + basterdsuiker opgedaan en toen weer een paar uur.
Eraf gehaald, gerust en geproefd.
Wat een taaie meuk zeg. Ze waren allemaal rond 96C, dus ja. Ik weet het niet. Een complete fail.
Wat wel goed is gegaan :
Vanaf ongeveer 1800 tot aan 2200 vrij stabiel gehouden (113C), gewoon eng. (zaterdag 17.21 begonnen en gewoon door laten gaan tot vancohtend).
Geen Flameboss, 1 wokkeltje ergens in het midden gedumpt, met een kleine 2 kilo acacia (van bbq flavour) en een waterpan.
De onderste schuif, iets minder dan de smoke-stand en de bovenste schuif op 3 mm open.
Ik vermoed dat de spike in temp NA 22.21 komt omdat er geen vlees meer in de Weber zit.
Anyways, iemand verbeterpunten voor de beef burnt ends? Welk vlees moet ik gebruiken? Ik hoor het graag.