Maurice1974
Kooltjesharker
- Berichten
- 119
Vanochtend begonnen aan de beef ribs gekocht bij bbquality 1,3 kilo
		
		
	
	
		 
	
Daarna vliesje eraf in 2 stukken gesneden en spg rubke eroverheen gestrooit
		 
	
Bbq aangstoken nadat ie lekker aan het roken was op 115 graden met eikenhout de ribben erop.
		 
	
		 
	
Dit staat nu bijna 2 uur zo.
Dus nu maar wachten tot ik ze in kan gaan pakken in slagerspapier of aluminium,daar ben ik nog niet overuit.
	
		
			
		
		
	
				
			Daarna vliesje eraf in 2 stukken gesneden en spg rubke eroverheen gestrooit
Bbq aangstoken nadat ie lekker aan het roken was op 115 graden met eikenhout de ribben erop.
Dit staat nu bijna 2 uur zo.
Dus nu maar wachten tot ik ze in kan gaan pakken in slagerspapier of aluminium,daar ben ik nog niet overuit.
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 voor mij geen varkensribben meer, kalf, koe is zoveel lekkerder!
 voor mij geen varkensribben meer, kalf, koe is zoveel lekkerder!