- Berichten
- 40
Gisteren een verse braad kip gehaald, deze in de zelfgemaakte rub gezet en 24 uur laten marineren.
Daarna op de met bier, knoflook en rub gevulde gevogelte stomer van meneer Weber gedrukt, de rest van het bier in de schaal en op de bbq gezet.
Tijd: BBQ: Kern:
17.45 114?C. 17?C. met eiken rookhout en gesproeid met appelsap
18.45 116?C. 47?C. appelsap
19.45 127?C. 62?C. appelsap
20.45 126?C. 73?C. Kip van de bbq gehaald en in twee?n geknipt.
Helaas vergeten een foto te maken van de hele kip.
We zaten wel wat laat te eten, maar het was erg lekker!!
Daarna op de met bier, knoflook en rub gevulde gevogelte stomer van meneer Weber gedrukt, de rest van het bier in de schaal en op de bbq gezet.
Tijd: BBQ: Kern:
17.45 114?C. 17?C. met eiken rookhout en gesproeid met appelsap
18.45 116?C. 47?C. appelsap
19.45 127?C. 62?C. appelsap
20.45 126?C. 73?C. Kip van de bbq gehaald en in twee?n geknipt.





Helaas vergeten een foto te maken van de hele kip.
We zaten wel wat laat te eten, maar het was erg lekker!!