BasBQ
Beef en Steak

BCC

Wessols

Sprokkelaar
Berichten
30
Na gisteren wat hamburgers gegrild te hebben was het nu wel tijd om de nieuwe KJ2 in te wijden met een kippetje! Ipv een blik erin te stoppen een keer geprobeerd op een standaard, resultaat is eigenlijk het zelfde ben ik wel achter gekomen. Wat bier in de druip bak gegooid (iets teveel) en lekker garen! Koepel temperatuur was 200° maar op het rooster 160°... moet nog een beetje leren spelen met de temperatuur.

Rub van Smokey Goodness gebruikt en nog geïnjecteerd met bier!

Even vergeten om tijdens het grillen foto's te maken, maar het resultaat staat er wel op!

Ook nog een screenshot van de temperatuur grafiek, mooie steady stijging!

IMAG1501.jpg


Screenshot_20200508-175854.png
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Op deze manier heb ik ook al verschillende kippetjes gedaan. Het blik bier in de kip voegt niets toe. En op deze manier gaat er ook hete lucht en rook in het karkas van de kip. Is ie sneller klaar.
Kip ziet er iig mooi uit. Lekkere kleur ook. Moet smullen geweest zijn.
 
Op deze manier heb ik ook al verschillende kippetjes gedaan. Het blik bier in de kip voegt niets toe. En op deze manier gaat er ook hete lucht en rook in het karkas van de kip. Is ie sneller klaar.
Kip ziet er iig mooi uit. Lekkere kleur ook. Moet smullen geweest zijn.
Zeker weten! Moet ook eerlijk bekennen dat ik ze ook wel is lekkerder heb gemaakt :LOL:
 
Lekker kip, prima manier van grillen.
Alvast gefeliciteerd met je kippie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan