Afgelopen zaterdag Beer can chicken gemaakt. Had toch wat tijd over en ondertussen kon ik mooi het gras even maaien.
Voor de rub standaard kipkruiden gebruikt, voor in het biertje blaadje Laurier en wat kaneel.
Kipje was heerlijk, alleen bleef de onderkant qua temp iets achter bij het bovenste gedeelte. Komt omdat ik te bang was dat het zou verbranden en daardoor een hitteschildje heb gebruikt. (voak bej te bange). Lekker buiten op een grote snijplank met de handen eten..ah lekker!
Al met al, niet slecht en voor herhaling vatbaar

kwijl kwijl

Groet Denny
Voor de rub standaard kipkruiden gebruikt, voor in het biertje blaadje Laurier en wat kaneel.
Kipje was heerlijk, alleen bleef de onderkant qua temp iets achter bij het bovenste gedeelte. Komt omdat ik te bang was dat het zou verbranden en daardoor een hitteschildje heb gebruikt. (voak bej te bange). Lekker buiten op een grote snijplank met de handen eten..ah lekker!
Al met al, niet slecht en voor herhaling vatbaar


kwijl kwijl


Groet Denny