BasBQ
Beef en Steak

BCC

 
 

repel101

Vuurmaker
Berichten
64
Vandaag was het zo ver. Mooi weer weinig te doen en dus voldoende tijd om een BCC te proberen.
Vanochtend eerst de boodschappen gedaan en daarna op naar de camping.

Bakjes klaargezet voor de rub en de olie, kwastje erbij en kip uit de koeling.



Daarna de kip lekker ingesmeerd



en weer terug in de koeling gezet.

In de middag de BBQ startklaar gemaakt en lekker op temperatuur laten komen.
Ondertussen het blikje halfleeg gemaakt.



en daarna de kip er overheen geschoven. Op de BBQ ermee...



Na bijna een uur rustig nog even gelezen te hebben de aardappels erbij gelegd en dan het laatste stukje van het wachten. PFFFF  dat duurt dan toch wel lang.

Maar het resultaat mag er zijn.


Vrouw kinderen en ik zei de gek hebben heerlijk zitten smikkelen.
Erg geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Groet,
Robert





 
Lekker kippetje, gefeliciteerd met je Tokkie.
 
Het kippetje was echt heerlijk. Ik wist ook niet dat op deze manier met de bbq zo veel voldoening zou geven. Voorheen eigenlijk alleen maar gegrild op de Q.
Vond het wel spannend zo aangezien ik de kip niet kon zien en dus maar moest hopen dat het niet te hard ging.

Nu maar eens op zoek gaan naar nog meer lekkere recepten die ik als beginnende q-er kan gaan proberen. :)
 
Bedankt voor alle reacties.
 
Die aardappels zijn rauw en ging je poffen? Dan hebben ze toch ook wel al die tijd nodig gehad?

Mooi avontuurtje zo hoor, lekker... dat GBS rooster is hier perfect voor gemaakt!  :D
 
Lekker hoor. Gefeliciteerd met je sticker
 
Terug
Bovenaan Onderaan