Vandaag bcc gemaakt me ma kwam eten .
Als kruiden heb ik standaard kip kruiden gebruikt .
In het blikje heb ik knoflook en rozemarijn gestopt .
Op het laatst heb ik de kip een paar maal met roomboter ingesmeerd .
De temperatuur was ongeveer tussen de 175 graden en 200 .
De kip heeft ongeveer een uur op de bbq gestaan .
Heb niet echt gelet op de interne temperatuur dat was op gevoel en hij was perfect .
Resultaat heerlijk malse kip
Tevens aardappeltjes met spekjes met een rood uitje en vooraf garnalen cocktail
Hier de foto's






	
		
			
		
		
	
				
			Als kruiden heb ik standaard kip kruiden gebruikt .
In het blikje heb ik knoflook en rozemarijn gestopt .
Op het laatst heb ik de kip een paar maal met roomboter ingesmeerd .
De temperatuur was ongeveer tussen de 175 graden en 200 .
De kip heeft ongeveer een uur op de bbq gestaan .
Heb niet echt gelet op de interne temperatuur dat was op gevoel en hij was perfect .
Resultaat heerlijk malse kip
Tevens aardappeltjes met spekjes met een rood uitje en vooraf garnalen cocktail
Hier de foto's






 
	 
			 
			
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		