- Berichten
- 459
Voor mijn Pulled Pork een mooi knorretje ontvangen voor onder mijn naam.
Maar knorretje is eenzaam en zou graag een tokkie willen hebben om mee te spelen.
Gelukkig heb ik nog een foto van mijn aller eerste project op mijn BGE.
(Zie hoe mooi schoon het vilt toen nog was)
Betreft een scharrel kip culinair van de Appie Heijn met een Amstel blikje in haar achterste.
In het blikje had ik 2 kip bouillon blokjes opgelost in wat water.
Aangezien het kipje niet alleen in het ei durfde had ik nog een stukje spek er bij gedaan.
Wat vond ik er van?
Na deze eerste poging geen nieuwe poging meer gedaan.
Het blikje voegt in mijn ogen niks toe aan de smaak.
En bovendien is het een gevaarlijk werkje om het blikje te verwijderen.
Het blikje is namelijk gevuld met heet vocht en zit erg strak in het kipje.
De beste manier van kip bereiden blijft toch nog openknippen (Butterfly chicken) en op hoge temp grillen.
En dan het liefst met flink wat piri piri kruiden.
Maar ik hoop dat dit toch nog een Tokkie waard is.
Maar knorretje is eenzaam en zou graag een tokkie willen hebben om mee te spelen.
Gelukkig heb ik nog een foto van mijn aller eerste project op mijn BGE.
(Zie hoe mooi schoon het vilt toen nog was)
Betreft een scharrel kip culinair van de Appie Heijn met een Amstel blikje in haar achterste.
In het blikje had ik 2 kip bouillon blokjes opgelost in wat water.
Aangezien het kipje niet alleen in het ei durfde had ik nog een stukje spek er bij gedaan.

Wat vond ik er van?
Na deze eerste poging geen nieuwe poging meer gedaan.
Het blikje voegt in mijn ogen niks toe aan de smaak.
En bovendien is het een gevaarlijk werkje om het blikje te verwijderen.
Het blikje is namelijk gevuld met heet vocht en zit erg strak in het kipje.
De beste manier van kip bereiden blijft toch nog openknippen (Butterfly chicken) en op hoge temp grillen.
En dan het liefst met flink wat piri piri kruiden.
Maar ik hoop dat dit toch nog een Tokkie waard is.
