BasBQ
Beef en Steak

BCC, voor een Tokkie

 
 

Mosseltje

Stoker
Berichten
481
Voor mijn Pulled Pork een mooi knorretje ontvangen voor onder mijn naam.
Maar knorretje is eenzaam en zou graag een tokkie willen hebben om mee te spelen.

Gelukkig heb ik nog een foto van mijn aller eerste project op mijn BGE.
(Zie hoe mooi schoon het vilt toen nog was)

Betreft een scharrel kip culinair van de Appie Heijn met een Amstel blikje in haar achterste.
In het blikje had ik 2 kip bouillon blokjes opgelost in wat water.
Aangezien het kipje niet alleen in het ei durfde had ik nog een stukje spek er bij gedaan.

sdy4.jpg


Wat vond ik er van?

Na deze eerste poging geen nieuwe poging meer gedaan.
Het blikje voegt in mijn ogen niks toe aan de smaak.
En bovendien is het een gevaarlijk werkje om het blikje te verwijderen.
Het blikje is namelijk gevuld met heet vocht en zit erg strak in het kipje.

De beste manier van kip bereiden blijft toch nog openknippen (Butterfly chicken) en op hoge temp grillen.
En dan het liefst met flink wat piri piri kruiden.

Maar ik hoop dat dit toch nog een Tokkie waard is.  :)
 
Mosseltje het is een pracht van een kippetje, helaas is het niet goed genoeg voor een Tokkie.

Toen we begonnen met de badges hebben we gezegd dat het voor nieuwe projecten was. Dit alles onder het mom van 'resultaten behaald in het verleden bieden geen garanties voor de toekomst.'

Dit betekende dat iedereen de BCC, PP en Brisket opnieuw moesten maken en posten om in aanmerking te komen voor de badge.

Dus voor een Tokkie zal je toch nog een keer aan de bak moeten


Zie ik dat je deze toch gemaakt hebt nadat je jezelf hier hebt aangemeld en krijg je toch je Tokkie, Welkom ;).
 
<:p

Dank je wel.
 
welkom bij de tokkies  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan