- Berichten
- 159
Het werd tijd om een eerste keer BCC te proberen. Kip, bier en een rekje gehaald, kip ingesmeerd met olie en lekker gerubbed. Toen een paar uurtjes in de koelkast.
Kamado op temperatuur gebracht, tot zo'n 190 graden op de meter in de koepel. Blikje open, in het rekje en de kip erop, klaar om op de BBQ.

De kip in een pan op het rooster gezet, na een uurtje was de kerntemperatuur ok.

Kip van de BBQ gehaald en even laten staan, daarna gedeeld en lekker opgegeten, het was heerlijk. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat ik nu een tokkie heb verdiend om mijn varkentje gezelschap te houden.


Kamado op temperatuur gebracht, tot zo'n 190 graden op de meter in de koepel. Blikje open, in het rekje en de kip erop, klaar om op de BBQ.

De kip in een pan op het rooster gezet, na een uurtje was de kerntemperatuur ok.

Kip van de BBQ gehaald en even laten staan, daarna gedeeld en lekker opgegeten, het was heerlijk. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat ik nu een tokkie heb verdiend om mijn varkentje gezelschap te houden.
