Vandaag voor het eerst de BCC gemaakt volgens recept van Jord.
De kip lag al een tijdje in de diepvries en al meerdere keren het gerecht zien staan in SG deel 1. Ingredi?nten voor de chicken mix gehaald (maar waar vind je fruit peper citroen van Verstegen??) Voor FPC heb ik maar Lemon Pepper van Jonnie Boer genomen.
Kip in de kruiden gezet en kip ge?njecteerd met bier, BBQ op temperatuur en bier voorverwarmd op de Q. Na een uur een kwartier was ie klaar! En lekker!! Velletje was goed krokant en vlees heerlijk gaar.
Voor een eerste keer zeker geslaagd, voor herhaling vatbaar!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
De kip lag al een tijdje in de diepvries en al meerdere keren het gerecht zien staan in SG deel 1. Ingredi?nten voor de chicken mix gehaald (maar waar vind je fruit peper citroen van Verstegen??) Voor FPC heb ik maar Lemon Pepper van Jonnie Boer genomen.
Kip in de kruiden gezet en kip ge?njecteerd met bier, BBQ op temperatuur en bier voorverwarmd op de Q. Na een uur een kwartier was ie klaar! En lekker!! Velletje was goed krokant en vlees heerlijk gaar.
Voor een eerste keer zeker geslaagd, voor herhaling vatbaar!!





Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk