- Berichten
- 2.745
Zo vandaag moesten we ook weer eten hadden nog een lekkere kip liggen en groene asperges 
De kip volgens dit recept https://bbqproof.nl/beercan-chicken/ gemaakt alleen niet met roomboter maar met kruidenboter en de kipkruiden van jord althuizen
De limoenen gevuld met kruidenboter en onder de huid van de kip gedaan de kip ingesmeerd met olijfolie en daarna de rub erop.
Ondertussen de BBQ aangestoken rond de 170 graden de kip op het kolenrooster .
Na 45 minuten de kip omgedraaid na 45 minuten was de kip wel klaar .
Het rooster erop en de asperges voor een paar minuten op de bbq kan de kip even rusten.
Moet zeggen was ook weer geslaagd de kipfilet zat een heerlijk limoen smaakje aan en lekker sappig.
Ben zelf meer van de poten en vleugels mijn vrouw van de kipfilet .

De kip volgens dit recept https://bbqproof.nl/beercan-chicken/ gemaakt alleen niet met roomboter maar met kruidenboter en de kipkruiden van jord althuizen
De limoenen gevuld met kruidenboter en onder de huid van de kip gedaan de kip ingesmeerd met olijfolie en daarna de rub erop.
Ondertussen de BBQ aangestoken rond de 170 graden de kip op het kolenrooster .
Na 45 minuten de kip omgedraaid na 45 minuten was de kip wel klaar .
Het rooster erop en de asperges voor een paar minuten op de bbq kan de kip even rusten.
Moet zeggen was ook weer geslaagd de kipfilet zat een heerlijk limoen smaakje aan en lekker sappig.
Ben zelf meer van de poten en vleugels mijn vrouw van de kipfilet .






