BasBQ
Beef en Steak

BCC Poulet Noir (voor de sticker)

 
 

Killerwoody

Sprokkelaar
Berichten
47
Gisteren een heerlijke BBC gemaakt met aardappeltjes en frisse salade.
Een mooie Poulet Noir - Label Rouge ingesmeerd met een mix van 6 tenen knoflook, verse tijm, rozemarijn en salie.

Een leeg blikje bier de bovenkant vanaf gehaald met een blikopener en hier een frisse lente bok uit fles in gegooid samen met nog wat citroen. In een gietijzeren skillet en op 180 graden in de MasterBuilt.

Bij een kern van 40 graden de voorgekookte aardappeltjes gemixt met wat olie, gerookte paprikapoeder en selderij zout erbij gedaan en verder gegaard naar kern van 72 in de dij.

Uiteraard trek ik vanmiddag bouillon van het karkas.

85225CB3-07F8-4143-93BF-B81325D7ADCE.jpeg


987101D4-146A-4588-A04D-4231CA253588.jpeg


AC43E18A-CCCD-4CD8-AB85-9938B9A6DA34.jpeg


F8A6B840-4DC7-4C88-9845-317FD605954C.jpeg


D9BAF32E-1945-4C0C-8127-5215BC1A69D0.jpeg


D329263D-D08A-4F08-9C7E-B876BCE1E8BC.jpeg
 
Missie geslaagd. Welkom bij de Tokkies.
 
Leuke comi. Heeft het goed gesmaakt?
Gravias met de tokkie 🐓 award.
 
Gefeliciteerd met je Tokkie!
 
Das een hele mooie
Gefeliciteerd met je sticker
 
Lekkere gerechten in’t pannetje
 
Heerlijk al die chicky’s die zo mooi tussen de aardappels staan. Ziet er goed uit, moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Mooi chickie geworden, gefeliciteerd met je Tok 🥳
 
Terug
Bovenaan Onderaan