- Berichten
- 46
Gisteren een heerlijke BBC gemaakt met aardappeltjes en frisse salade.
Een mooie Poulet Noir - Label Rouge ingesmeerd met een mix van 6 tenen knoflook, verse tijm, rozemarijn en salie.
Een leeg blikje bier de bovenkant vanaf gehaald met een blikopener en hier een frisse lente bok uit fles in gegooid samen met nog wat citroen. In een gietijzeren skillet en op 180 graden in de MasterBuilt.
Bij een kern van 40 graden de voorgekookte aardappeltjes gemixt met wat olie, gerookte paprikapoeder en selderij zout erbij gedaan en verder gegaard naar kern van 72 in de dij.
Uiteraard trek ik vanmiddag bouillon van het karkas.
Een mooie Poulet Noir - Label Rouge ingesmeerd met een mix van 6 tenen knoflook, verse tijm, rozemarijn en salie.
Een leeg blikje bier de bovenkant vanaf gehaald met een blikopener en hier een frisse lente bok uit fles in gegooid samen met nog wat citroen. In een gietijzeren skillet en op 180 graden in de MasterBuilt.
Bij een kern van 40 graden de voorgekookte aardappeltjes gemixt met wat olie, gerookte paprikapoeder en selderij zout erbij gedaan en verder gegaard naar kern van 72 in de dij.
Uiteraard trek ik vanmiddag bouillon van het karkas.