Vanuit ons vakantiehuis in Italie, kon ik het niet laten om even wat te posten.
Deze vakantie al een aantal keren heerlijk de BBQ aangestoken. Gisteren 2 kippetjes gehaald bij het lokale supermarktje. Thuis aangekomen met de kruiden die in het keukenkastje stonden een droge rub gemaakt. Eerst lekker in Italiaanse olijfolie ingemeerd, daarna in de rub gezet.
De rub bestond uit: basilicum, peterselie, zout, peper, oregano, Italiaanse kruidenmix en een of ander ander kruid wat ik niet herkende.
Na 75 minuten was de kip perfect. Zonder temperatuur meter ingeschat en de kippen waren echt perfect. Alles was helemaal op!
Qua bier een of ander export bier genomen van 12 procent. Echt vervelend om deze 2 blikken half op te maken...
Na 50 minuten even wat aardappelen in aluminiumfolie tussen de kolen gelegd. Eigen gemaakte knoflooksaus en tzaziki saus er bij. Heerlijk gegeten.
Zie de foto's voor onze geslaagde avond. De bbq heb ik ge?mproviseerd dichtgebouwd om de hitte te bewaren
Groetjes uit Itali?!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze vakantie al een aantal keren heerlijk de BBQ aangestoken. Gisteren 2 kippetjes gehaald bij het lokale supermarktje. Thuis aangekomen met de kruiden die in het keukenkastje stonden een droge rub gemaakt. Eerst lekker in Italiaanse olijfolie ingemeerd, daarna in de rub gezet.
De rub bestond uit: basilicum, peterselie, zout, peper, oregano, Italiaanse kruidenmix en een of ander ander kruid wat ik niet herkende.
Na 75 minuten was de kip perfect. Zonder temperatuur meter ingeschat en de kippen waren echt perfect. Alles was helemaal op!
Qua bier een of ander export bier genomen van 12 procent. Echt vervelend om deze 2 blikken half op te maken...

Na 50 minuten even wat aardappelen in aluminiumfolie tussen de kolen gelegd. Eigen gemaakte knoflooksaus en tzaziki saus er bij. Heerlijk gegeten.
Zie de foto's voor onze geslaagde avond. De bbq heb ik ge?mproviseerd dichtgebouwd om de hitte te bewaren

Groetjes uit Itali?!!








Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk