Ramon
Kooltjesharker
- Berichten
- 102
Het word maar eens tijd dat ik wat stickers ga scoren. Dus vandaag een BCC op het menu.
Ik had nog een wellfoort kippetje in de vriezer liggen. Mooi kleintje van 1,2
Ff een rub gemaakt van:
Bruine suiker
Zout
Paprikapoeder
Djintan
Chilipoeder
Cayennepeper
Nootmuskaat
Kippetje ff mooi droog gemaakt en in de rub gezet. Dit ging vervolgens een nachtje in de koelkast.
Zondag de bbq aangestoken met wat pecan hout voor een lekkere rooksmaak.
En een blikje affligem als houder.
Ik heb echter wel de hele inhoud van het blikje opgedronken. Ivm een kleine die mee eet. (Weet niet of het alcohol wat doet, maar laten we maar geen risico lopen)
Temperatuur van de q schoot een beetje door. Dus hier en daar wat donkere plekjes.
Nou laten we maar eens gaan proeven
Ik had nog een wellfoort kippetje in de vriezer liggen. Mooi kleintje van 1,2
Ff een rub gemaakt van:
Bruine suiker
Zout
Paprikapoeder
Djintan
Chilipoeder
Cayennepeper
Nootmuskaat
Kippetje ff mooi droog gemaakt en in de rub gezet. Dit ging vervolgens een nachtje in de koelkast.
Zondag de bbq aangestoken met wat pecan hout voor een lekkere rooksmaak.
En een blikje affligem als houder.
Ik heb echter wel de hele inhoud van het blikje opgedronken. Ivm een kleine die mee eet. (Weet niet of het alcohol wat doet, maar laten we maar geen risico lopen)
Temperatuur van de q schoot een beetje door. Dus hier en daar wat donkere plekjes.
Nou laten we maar eens gaan proeven