- Berichten
- 5
Ook maar even BCC gemaakt, maar dan op een chicken sitter ipv. beer can, dus ik weet niet of ik nu die BCC sticker verdien... 
De kip eerst een uurtje of twee met kruiden laten trekken in de koelkast.
In de sitter tijm, rozemarijn en kokend water gedaan.
Blokje rookhout (beuk) op de kolen en de kip erop voor zo'n 70 minuten.
Kip was heel sappig en erg lekker van smaak.
Enkel het vel mocht wel wat krokanter.
Mss nog wat langer op de bastard laten staan of hogere temperatuur.
Of mss eens investeren in een spit.

De kip eerst een uurtje of twee met kruiden laten trekken in de koelkast.
In de sitter tijm, rozemarijn en kokend water gedaan.
Blokje rookhout (beuk) op de kolen en de kip erop voor zo'n 70 minuten.
Kip was heel sappig en erg lekker van smaak.
Enkel het vel mocht wel wat krokanter.
Mss nog wat langer op de bastard laten staan of hogere temperatuur.
Of mss eens investeren in een spit.
Laatst bewerkt: