BasBQ
Beef en Steak

BCC low and slow

 
 
 

tdp

Sprokkelaar
Berichten
26
Een tijdje terug de BCC gemaakt op de Oskar M, blijft toch een leuk gezicht, zo'n kip op een blik. Ik heb echter geen bier gebruikt, maar cola (bier gebruiken hiervoor is alcoholmisbruik, als je het mij vraagt ;)).

Ingestreken met kruiden, aardappeltjes en paprika in de schaal eronder:
IMG_3834.jpeg


Op de Oskar M, met probes in zowel de dij als de borst:

IMG_3836.jpeg


Het eindresultaat:
IMG_3838.jpeg


Geslaagde sessie :)
 
Ziet er fraai uit, je geeft aan dat je het L&S gedaan hebt, hoe was z'n velletje?
Meest heeft die wat hogere temperatuur nodig om krokant te worden.
 
Die was niet krokant, Hans, maar het was ook geen rubber.
 
Als je een echt krokant vel wil moet de temperatuur omhoog wellicht voor een volgende.;)
 
Geen straf, nogmaals een BCC te doen, om te kijken of dit op hogere temperatuur beter gaat ;)
 
Mooi gemaakt, welkom bij de Tokkies.
 
Gefeliciteerd met je Tok 🥳
 
Mooi kippetje geworden
Lijkt wel of tie gemarteld word met de probes
 
Gratz met tokkie!
 
Ziet er mooi uit, allemaal blije gezichten :D
 
Lekkere chick. Mooi compleet met de aardappels er bij. Dat zal smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan