BasBQ
Beef en Steak

BCC, La Chica variant

 
 
 

santino

Stoker
Berichten
451
Het weer klaarde gisteren toch best goed op. Tsja en als het zonnetje schijnt dan moet die BBQ al helemaal aan. Deze keer een BCC op het vuur. Ik heb het eenvoudig gehouden om goed mijn nieuwe rub uit te testen: stockyard's apple BBQ rub.

Ik had nog een limoen liggen, dat schreeuwt om de La Chica Variant;
http://www.bbq-nl.com/2009/06/la-chica-mexicana.html
Ik heb het wel iets simpeler gehouden, de vulling van de limoen was kruidenboter, ook erg lekker.

IMG-20140715-00312_zps37bfa32f.jpg


IMG-20140715-00313_zps12b8fac8.jpg


IMG-20140715-00315_zps3862fc9a.jpg


Het blijft een leuk en lekker gerecht! De rub was niet verkeerd, maar ook niet spectaculair. Ik kan me de tijd van het uitgedroogde verdrietige kippetje (bijna) niet meer herinneren (als ik het zelf klaar maak dan wel te verstaan).
;)

 
dat ziet er uit als een heel lekker kippetje,
 
Dat is een leuke variant! Gebruik je uitgeholde limoenen hiervoor of laat je het vruchtvlees zitten?
 
Ik heb ze een beetje uitgehold.
 
Terug
Bovenaan Onderaan