J
Joey Bozelie
Gast
Afgelopen vrijdag mocht ik de leeftijd van 32 jaar bereiken en kreeg ik een lesje BBQ-en van een ervaren
BBQ-man. Ikzelf kom net kijken bij het (goed en lekker) BBQ-en.
We begonnen met het maken van de rub voor de BCC.


Nadat de BCC op de BBQ stond zijn we verder gegaan met het voorbereiden van de gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes, geitenkaas en basilicum. Ook de biefstuk spiesjes en de zoete rode ui werden voorbereid.


Het resultaat mocht er ook zijn. De gasten hebben genoten en als de gasten blij zijn ben ik dat ook. Gisteren de gevulde kipfilet overgedaan en het smaakte werderom erg goed.


groetjes Joey
BBQ-man. Ikzelf kom net kijken bij het (goed en lekker) BBQ-en.
We begonnen met het maken van de rub voor de BCC.


Nadat de BCC op de BBQ stond zijn we verder gegaan met het voorbereiden van de gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes, geitenkaas en basilicum. Ook de biefstuk spiesjes en de zoete rode ui werden voorbereid.


Het resultaat mocht er ook zijn. De gasten hebben genoten en als de gasten blij zijn ben ik dat ook. Gisteren de gevulde kipfilet overgedaan en het smaakte werderom erg goed.


groetjes Joey