- Berichten
- 257
Nou hier is hij dan: (op naar de eerste badge 
De BCC. Vrijdagavond een kip gehaald bij de lokale kippenboer en een rub gemaakt van:
Zwarte peper
Zout
Komijn
Knoflookpoeder
Gerookte paprikapoeder
Oregano
Nachtje in de koelkast en vanmiddag de kamado aan op 180 graden. Gelijk mn nieuwe cookperfect wireless uitgeprobeerd wat echt fantastisch is.
Borst op 76gr en dijen op 82gr gekregen.
Dat was smullen!
Daarna een kippendij filet met boursin en zongedroogde tomaatjes en spek erop gelegd als nagerecht.
Fijn weekend!

De BCC. Vrijdagavond een kip gehaald bij de lokale kippenboer en een rub gemaakt van:
Zwarte peper
Zout
Komijn
Knoflookpoeder
Gerookte paprikapoeder
Oregano
Nachtje in de koelkast en vanmiddag de kamado aan op 180 graden. Gelijk mn nieuwe cookperfect wireless uitgeprobeerd wat echt fantastisch is.
Borst op 76gr en dijen op 82gr gekregen.
Dat was smullen!
Daarna een kippendij filet met boursin en zongedroogde tomaatjes en spek erop gelegd als nagerecht.
Fijn weekend!