BasBQ
Beef en Steak

BCC, Dry Rub & Injecteren

 
 
 

Fired Up!

Vuurmaker
Berichten
54
Een hoop eerste keren vandaag! Eerste keer beer can chicken, eerste keer een dry rub gemaakt en voor het eerst vlees ge?njecteerd.
Ik heb het volledige recept van smokey goodness gemaakt inclusief de rub. Resultaat was waanzinnig lekker! De rub vond ik misschien iets te peperig naar mijn smaak, hier pas ik de volgende keer wat in aan. Het injecteren was grappig om te doen maar helaas totaal mislukt. Het bier liep al snel uit de kip en uiteindelijk ook niet te proeven in het eindresultaat. Ik ga hier nog meer over lezen, mochten jullie hier tips over hebben dan hoor ik die natuurlijk graag

Hierbij wat impressiebeelden en natuurlijk ook om het felbegeerde stickertje te krijgen

Bedankt voor het lezen!
Groeten,
Tom
1a05a65f9207d3896703ac37bbeeac8b.jpg
a07a71bacab6806859ffb5a56626b8c1.jpg
4a74940ca2429c5adc58cc0129e350b9.jpg
74e896dac7ffd28787984179116d30bf.jpg
 
Leuk die tweeling, ziet er lekker uit, eet smakelijk ;)
 
Mooie kip. Leuk bezig geweest zo te zien.

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

 
Dirty dames.

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

 
Mooie kip. En nog met Palm ook. Pure nostalgie voor mij. Moet dringend eens Palm gaan halen. Is veeeeel te lang geleden dat ik dat op heb.
En natuurlijk gefeliciteerd met je tok
 
Je hebt een beter resultaat als je ze pekelt ipv injecteert.
 
Zien er lekker uit  :)
 
Zeer smakelijke kippies :) gefeliciteerd met je tok <:p
 
Terug
Bovenaan Onderaan