- Berichten
- 441
Vandaag met frisse moed een lekkere tokkie gescoord.
Na hem even te hebben afgespoeld en droog gedept begonnen met een rub.
ik moet jullie de verhoudingen schuldig blijven, heb hem opgevoel gemaakt en steeds even geproefd.( op de foto alle kruiden die ik gebruikt heb).

daarna de kip\dame lekker in gesmeerd met een goede olijf olie en wat soja saus.

In de tussen tijd heb ik de Black Bastard op Temperatuur gebracht (eerst 165C), en een stukje hout van een gebruikt bourbonvat toegevoegd.

Toen de kerntemperatuur 67c bereikte heb ik de temperatuur wat opgeschroefd naar 195 tot de dame uiteindelijk een kern bereikte van 75 c, heb ik haar eraf gehaald en lekker even een aluminium jasje gegeven om nog is even 10minuten na te garen.


na de welverdiende rust de drumsticks aan de twee naast mij springende kids gegeven(hoop niet dat ik met NIX in problemen kom nu :-S)
en samen met vrouw lief de rest van mijn TOKKIE lekker verobberd.

Na hem even te hebben afgespoeld en droog gedept begonnen met een rub.
ik moet jullie de verhoudingen schuldig blijven, heb hem opgevoel gemaakt en steeds even geproefd.( op de foto alle kruiden die ik gebruikt heb).

daarna de kip\dame lekker in gesmeerd met een goede olijf olie en wat soja saus.

In de tussen tijd heb ik de Black Bastard op Temperatuur gebracht (eerst 165C), en een stukje hout van een gebruikt bourbonvat toegevoegd.

Toen de kerntemperatuur 67c bereikte heb ik de temperatuur wat opgeschroefd naar 195 tot de dame uiteindelijk een kern bereikte van 75 c, heb ik haar eraf gehaald en lekker even een aluminium jasje gegeven om nog is even 10minuten na te garen.


na de welverdiende rust de drumsticks aan de twee naast mij springende kids gegeven(hoop niet dat ik met NIX in problemen kom nu :-S)
en samen met vrouw lief de rest van mijn TOKKIE lekker verobberd.
