BasBQ
Beef en Steak

BBQ Toro Wizard cau7

JeroenQ

Vuurmaker
Berichten
95
Vandaag mijn toverketel kunnen gebruiken. Een Harzer Hexentopf gemaakt. Blijkbaar zijn Duitsers dol op kool. Ondanks dat het eetbaars was, was dit toch niet echt mijn ding. Volgende keer maar iets van hongaarse goulash soep maken, als iemand nog een geweldig recept heeft dat hoor ik het graag. Want deze pan is geweldig. Door de dikke bodem is het geweldig werken met deze ketel, 7 liter is voor ons 4 ruim voldoende

IMG20230219143649.jpg


IMG20230219142221.jpg


IMG20230218184845.jpg


IMG20230218184837.jpg
 
Toch ziet het er goed uit, maar tsja waar denk je dat sauerkraut van gemaakt is?
Goulash? Geen soep maar de variant die wij het liefst met rijst of pasta (spätzel of mini schelpjes) eten.
wees niet zuinig met de kummel.
Prachtig recept dat al zeker 60 jaar in onze familie is.
Donker bruin van alfa in het recept is hier perfect voor, heineken brouwt het niet meer, anders een lichte dubbel zoals grimbergen met een tl suiker maar je hebt een redelijk zoet bier zoals oud bruin nodig

Onderwerp 'Rund: Mijn moeders Goulash' https://www.bbqgenootschap.nl/threads/rund-mijn-moeders-goulash.25718/
 
Toch ziet het er goed uit, maar tsja waar denk je dat sauerkraut van gemaakt is?
Goulash? Geen soep maar de variant die wij het liefst met rijst of pasta (spätzel of mini schelpjes) eten.
wees niet zuinig met de kummel.
Prachtig recept dat al zeker 60 jaar in onze familie is.
Donker bruin van alfa in het recept is hier perfect voor, heineken brouwt het niet meer, anders een lichte dubbel zoals grimbergen met een tl suiker maar je hebt een redelijk zoet bier zoals oud bruin nodig

Onderwerp 'Rund: Mijn moeders Goulash' https://www.bbqgenootschap.nl/threads/rund-mijn-moeders-goulash.25718/
🤤🤤 Krijg nu al honger 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan