- Berichten
- 142
Een avond BBQ met wat kleine hapjes.
Het menu van de avond was als volgt.
Diamanthaas met chimmichurry
Gamba spies met chili
Kipdij spies
Gegrilde zalm met oosterse saus
Longhaas met bospadestoellen en truffelmayonaise
Gevulde appel met dadel
Niet overal zijn foto’s van gemaakt. Maar neem van mij aan dat het allemaal lekker was. Foto’s die er zijn volgen hier onder.
De appel en longhaas waren gerechten die ik nog niet eerder gemaakt heb.
Longhaas is een blijvertje. Mooi mals vlees. En heerlijk van smaak. Het is even wat werk om de zeen er uit te snijden. Maar dan heb je 2 mooie stukken vlees over die je dus prima kan grillen. Lekker op hoog vuur goed heet gegrild. Toen even laten rusten en daarna mooi trancheren.
De appel heb ik geschild en uitgehold. Daar na gevuld met een mengsel van dadel, rozijn, suiker, kaneel en boter.
Toen de appels ingepakt met aluminium folie maar eerst nog een beetje agave siroop en wat gemalen kardemom er op gedaan. Toen dus op de Q op 130 graden indirect een half uurtje. Toen waren ze door en door gaar. Met een bolletje ijs waren ze heerlijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Het menu van de avond was als volgt.
Diamanthaas met chimmichurry
Gamba spies met chili
Kipdij spies
Gegrilde zalm met oosterse saus
Longhaas met bospadestoellen en truffelmayonaise
Gevulde appel met dadel
Niet overal zijn foto’s van gemaakt. Maar neem van mij aan dat het allemaal lekker was. Foto’s die er zijn volgen hier onder.








De appel en longhaas waren gerechten die ik nog niet eerder gemaakt heb.
Longhaas is een blijvertje. Mooi mals vlees. En heerlijk van smaak. Het is even wat werk om de zeen er uit te snijden. Maar dan heb je 2 mooie stukken vlees over die je dus prima kan grillen. Lekker op hoog vuur goed heet gegrild. Toen even laten rusten en daarna mooi trancheren.
De appel heb ik geschild en uitgehold. Daar na gevuld met een mengsel van dadel, rozijn, suiker, kaneel en boter.
Toen de appels ingepakt met aluminium folie maar eerst nog een beetje agave siroop en wat gemalen kardemom er op gedaan. Toen dus op de Q op 130 graden indirect een half uurtje. Toen waren ze door en door gaar. Met een bolletje ijs waren ze heerlijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk