Hallo, 
Nieuw hier op deze site, ik zou graag aan de echte experts advies vragen.
wij hebben een bbq meubel gemaakt maar ben toch onzeker over de hoogte van de weber en de hitte die op het hout komt. Heeft iemand ervaring met een meubel zoals dit en eventueel tips? Aan de rechterkant is onderin een opening van circa 40x 60 zodat de schuif bediend kan worden en de hitte kan circuleren. Mijn grootste zorg is de hitte op het hout, bij afbeeldingen die ik op Pinterest zie, zakken de meeste Webers dieper in het blad.
Ik hoor graag jullie reacties om vervolgens jullie recepten te gaan bestuderen.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Nieuw hier op deze site, ik zou graag aan de echte experts advies vragen.
wij hebben een bbq meubel gemaakt maar ben toch onzeker over de hoogte van de weber en de hitte die op het hout komt. Heeft iemand ervaring met een meubel zoals dit en eventueel tips? Aan de rechterkant is onderin een opening van circa 40x 60 zodat de schuif bediend kan worden en de hitte kan circuleren. Mijn grootste zorg is de hitte op het hout, bij afbeeldingen die ik op Pinterest zie, zakken de meeste Webers dieper in het blad.
Ik hoor graag jullie reacties om vervolgens jullie recepten te gaan bestuderen.
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
 
		 Mooi hoor. Maar ik zou even kijken of dit wel de juiste werkhoogte heeft, het gat vergroten en dragers toevoegen zoals hierboven op de foto staat én vergeet niet dat je ergens je deksel moet laten en dat vastniet op je stucwerk is. Erzijn beugels te koop daar voor.
 Mooi hoor. Maar ik zou even kijken of dit wel de juiste werkhoogte heeft, het gat vergroten en dragers toevoegen zoals hierboven op de foto staat én vergeet niet dat je ergens je deksel moet laten en dat vastniet op je stucwerk is. Erzijn beugels te koop daar voor. 
 
		