- Berichten
- 41
He allemaal,
Ik heb nu 2x burnt ends gemaakt (1x Brisket en 1x pork belly) maar ik kreeg in beide gevallen de saus niet gekarameliseerd, het bleef vloeibaar.
Gisteren heb ik pork belly burnt ends gemaakt zoals Noskos het beschrijft op zijn blog maar de laatste fase(stap) voegt voor mij niet veel toe, ik ben een liter BBQ saus armer en het vlees werd er niet beter van. Alsof je ze verzuipt in BBQ saus, dat is in mijn ogen zonde van de vleessmaak.
Welke saus gebruiken jullie voor Burnt Ends?
Ik heb nu 2x burnt ends gemaakt (1x Brisket en 1x pork belly) maar ik kreeg in beide gevallen de saus niet gekarameliseerd, het bleef vloeibaar.
Gisteren heb ik pork belly burnt ends gemaakt zoals Noskos het beschrijft op zijn blog maar de laatste fase(stap) voegt voor mij niet veel toe, ik ben een liter BBQ saus armer en het vlees werd er niet beter van. Alsof je ze verzuipt in BBQ saus, dat is in mijn ogen zonde van de vleessmaak.
Welke saus gebruiken jullie voor Burnt Ends?