BasBQ
Beef en Steak

BBQ saus voor bijv. Burnt ends

 
 
 

BearGrills

Sprokkelaar
Berichten
41
He allemaal,

Ik heb nu 2x burnt ends gemaakt (1x Brisket en 1x pork belly) maar ik kreeg in beide gevallen de saus niet gekarameliseerd, het bleef vloeibaar.

Gisteren heb ik pork belly burnt ends gemaakt zoals Noskos het beschrijft op zijn blog maar de laatste fase(stap) voegt voor mij niet veel toe, ik ben een liter BBQ saus armer en het vlees werd er niet beter van. Alsof je ze verzuipt in BBQ saus, dat is in mijn ogen zonde van de vleessmaak.

Welke saus gebruiken jullie voor Burnt Ends?
 
Welke saus gebruikte jij?

want ik heb bij vele verschillende gerechten de meest uiteenlopende sausen geprobeerd maar karamaliseren (sticky shizzle) is eigenlijk nooit een probleem geweest??
 
933802659673df5beb8a7d0af8efe635.jpg


Ik gebruik deze. Soms ook iets van de supermarkt zoals Heinz bbq sweet. Qua temp houd ik 120-130 aan.

Welke saus gebruiken jullie?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan