Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Op de Pulled Pork, Bad Bron's Butt rub.
Op kip peper en zout. Of soms Todd's dirt ( ook lekker op aardappeltjes uit de oven)
Op Brisket? Nog nooit gemaakt.
Picanha? Alleen wat zout, na het affikken.
Op de Pulled Pork, Bad Bron's Butt rub.
Op kip peper en zout. Of soms Todd's dirt ( ook lekker op aardappeltjes uit de oven)
Op Brisket? Nog nooit gemaakt.
Picanha? Alleen wat zout, na het affikken.
Pulled pork; southern succor, blues hog saus
Kip; plowboys yardbird iets (nu aan het spelen met chicken dust van serial grillers)
Brisket; (degene die ik had vond ik niet je van het, dus geen tip)
Picanha; zouten na het insnijden van de vetlaag.
Ribs: Easterwood
Mijn favorieten:
Kip: Don marco's crazy chicken vind ik erg geslaagd.
Ribs: Liefst iets magic dust achtigs. De don marco's cherry bomb vind ik op zijn tijd ook heerlijk, als de saus het toelaat.
Brisket: Plowboys bovine bold, of letzq beef rub
Pulled pork: Southern succor, of butt rub
Picanha: Alleen peper en zout
Pulled Pork: Verstegen Spare Rib kruiden en lakken met een mix van blues hog BBQ saus/blues hog red Tennessee/frambozenjam
Kip: dat varieert wat ik ermee wil maar ook de Spare Rib kruiden van verstegen doen het hier erg goed op
ook plow boys heb ik gebruikt en vele andere Amerikaanse rubs, maar daar zit allemaal best veel suiker in.
Ik vind een zoetje best prettig maar dat doe ik dan doorgaans met een laksausje of iets dergelijks.
Het ligt er natuurlijk ook aan wat je einddoel is, wil je Aziatisch, Amerikaans, Mediterraans.........etc.
Brisket nog nooit gemaakt en dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren, al vind ik een goede Brisket best lekker.
Brisket heb ik al aardig wat van geproeft op wedstrijden, die moet een beetje smaken naar Oma's draadjesvlees.
dus niet lakken met zoete sausjes. burned ends worden veel verdronken in zoete BBQ saus, dat vind ik echt zonde, een lichte mop is voldoende
Staartstuk: nog niet gemaakt maar die wil ik nog wel een keer maken, en dan alleen zout en peper zoals elk lekker stuk rood rundvlees
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.