Na een paar jaar bbqen op mijn zelf gemaakte braai, begon het steeds meer te kriebelen. Er moest toch maar een komado bij komen.
Na een korte zoektocht kwam ik een mooie basterd large tegen. Inmiddels staat hij er al een aantal maanden er bbqen we nu bijna elk weekend.
Alleen mis ik wel wel wat ruimte, recepten worden steeds uitgebreider en er komen ook steeds meer roosters pannen en andere dingen bij.
Tijd voor uitbreiding!
De poort gebruiken we bijna nooit dus daar staat de basterd nu. Het worden 2 verrijdbare tafels van koker 60 60 2. 1 van 90x90 cm en 1 van 150x50 cm.
De basis staat nu. Hout is binnen, en hoop dat ik deze week nog effe tijd heb om de deurtjes te maken. Werkblad maak ik van Douglas planken en word ongeveer 6 cm dik.
Na een korte zoektocht kwam ik een mooie basterd large tegen. Inmiddels staat hij er al een aantal maanden er bbqen we nu bijna elk weekend.
Alleen mis ik wel wel wat ruimte, recepten worden steeds uitgebreider en er komen ook steeds meer roosters pannen en andere dingen bij.
Tijd voor uitbreiding!
De poort gebruiken we bijna nooit dus daar staat de basterd nu. Het worden 2 verrijdbare tafels van koker 60 60 2. 1 van 90x90 cm en 1 van 150x50 cm.
De basis staat nu. Hout is binnen, en hoop dat ik deze week nog effe tijd heb om de deurtjes te maken. Werkblad maak ik van Douglas planken en word ongeveer 6 cm dik.