Zondag 8 februari 2015, de zon schijnt en dat is voor mij weer eens genoeg reden om de BBQ aan te gooien.
Nouja dat lieg ik een beetje. Afgelopen vrijdag was ik mijn vriezer aan het leeghalen en kwam ik nog 2 mooie racks ribs van [url=http://tc.tradetracker.net/?c=5859&m=12&a=157796&u=%2Fnl%2F]Beef en Steak[/url] tegen. Ik kon het niet maken deze 2 mooie stukken vlees terug te leggen in de vriezer en dus gingen ze de koelkast in om te ontdooien.
Vrijdag avond heb ik de babybacks in een zelfgemaakte rub van: cajunkruiden, peper, zout, uienpoeder, knoflookpoeder, chilipoeder, paprikapoeder en suiker gelegd.
Inmiddels liggen ze lekker op 135 graden te chillen op de Weber en lig ik achter het raam te kwijlen tot het 18.00 uur is.
Nouja dat lieg ik een beetje. Afgelopen vrijdag was ik mijn vriezer aan het leeghalen en kwam ik nog 2 mooie racks ribs van [url=http://tc.tradetracker.net/?c=5859&m=12&a=157796&u=%2Fnl%2F]Beef en Steak[/url] tegen. Ik kon het niet maken deze 2 mooie stukken vlees terug te leggen in de vriezer en dus gingen ze de koelkast in om te ontdooien.
Vrijdag avond heb ik de babybacks in een zelfgemaakte rub van: cajunkruiden, peper, zout, uienpoeder, knoflookpoeder, chilipoeder, paprikapoeder en suiker gelegd.
Inmiddels liggen ze lekker op 135 graden te chillen op de Weber en lig ik achter het raam te kwijlen tot het 18.00 uur is.



