BasBQ
Beef en Steak

BBQ & Campfire Recipe Book

 
 

kloenie

Stoker
Berichten
288
4106B4RQ1JL._SL500_AA300_.jpg

Titel: BBQ & Campfire Recipe Book
Auteur: Luke Cox
ISBN: 9781940249360
Taal: Engels
Aantal blz: 192
Waar te koop: Book Depository en vanstockum
Prijs in ?: 14?
Bespreking:
Echt een Bespreking heb ik niet, het is mijn eerste bbq/kampvuur boek.
Heb het al een beetje zitten door bladeren en ze pakken wel bijna alle aspecten van het bbqen.
Zoals b.v. soort bbq's, hoe het vuur aan te maken, welke houtskool/briketten.
Tevens ook een stukje over veiligheid en natuurlijk starters, hoofdgerecht en nagerechten.
een aantal pagina's gaat over drinken en smoothies.

Ik hoop er wat goede recepten uit te halen zodat ik straks lekker weer wat op de bbq kan gooien.
 
Heb hem toevallig gisteren gedownload , nog niet gelezen dus .
 
Hmmmm,

Barbecues often come with lids, and these are handy in
stiff breezes, but try to resist the temptation to roast massive
joints of meat under there. Personally, I think it rather a
waste of time as barbecues have a tendency to sear meat,
leading to awfully long cooking times for larger cuts.
Instead, treat the barbecue as a grill with a smoky flavour
and you won?t go too wrong, and use it to its strengths.

Do peruse the weather reports and pick nice
days for your barbecues and camping trips ? the ideal
conditions you?ll be looking for are clear days with a little
breeze ? but as we all know they are not one hundred per
cent reliable. If it does rain whilst barbecuing, get
everything inside as quickly as you can and put the charcoal
out by dousing it in water before you leave it unattended.
Don?t be disheartened, for all is not lost ? all the recipes
here will cook just as well using conventional methods,
either under a grill at a medium-high heat, or in an oven
pre-heated to 200?C / 400?F.

Separate the ribs with a cleaver, if necessary (your butche
will do this for you if you ask him nicely), and add them to
a large saucepan of boiling water. Simmer the ribs fo
25-30 minutes, or until the flesh begins to separate slightly
from the bone. Drain the ribs and leave them on kitchen
towel to cool.

Deze meneer heeft toch wel een heel andere kijk op BBQ dan ik.
 
Piet, dat heet voortschrijdend inzicht. Dit boek houd zich waarschijnlijk meer bezig met grillen, ook een lekkere tak van sport.
 
Terug
Bovenaan Onderaan