BasBQ
Beef en Steak

BBQ bereiding voor suiker zieke, iemand tips?

Fijn dat het allemaal goed bevallen is👍🏼

je nonkel geen hypers ervaren naderhand?
 
Dat heb je heel mooi gedaan zo, mooie volle tafel met allemaal lekkers.

Kwam je qua timing een beetje goed uit?
 
Timing was zeer goed gelukt.
Ik had ruim tijd ingeplant.
Aankomst gasten 15u30.
Hoofdgerecht was gepland rond 18u dus de ribs lagen vanaf 12u in de kamado.
Mijn barbecook smoker heeft de rest moeten doen.
Eerst de kip, die ging erin rond 15u
16u klaar en dan direct de zalm erin op rookplankje, die was 16u30 klaar.
Dan de kalkoenrollade aan de spit erin samen met de groenten schotels.
Dat gaf tijd genoeg voor het koude voorgerechtje. Rond 18u was het hoofdgerecht klaar. Aardappelen heb ik snel op draagbaar inductie vuur gedaan.
 
Complimenten hoor

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan